ANNONSERING
Stöd den loka idrotten
Att synas i idrottssammanhang har blivit allt populärare & förknippas oftast med något spännande och ambitiöst. Med Idrottsvinsten når du ut till människor i alla åldrar.

Som företagare har du möjlighet att synas i Idrottsvinstens häfte samt på vår hemsida. Som sponsor till Idrottsvinsten får Ert företag tillgång till en effektiv och lönsam marknadsföringskanal som exponeras i över 50.000 hushåll runt om i Sverige. Inte nog med att Ert företag exponeras på ett effektivt sätt, ni stödjer även det lokala föreningslivet!

Idrottsvinsten gör allt för att främja idrottskulturen samt att etablera sig i Sverige. Men vi klarar det inte ensamma. Vi behöver dig och ditt företag. Kontakta vår säljare Oscar Söljen, oscar@idrottsvinsten.se eller telefon 070-3568775, för mer information om annonsformat och priser.
Vill du annonsera i idrottsvinsten?

Att synas i idrottssammanhang har blivit allt populärare & förknippas oftast med något spännande och ambitiöst. Det lockar även människor i alla åldrar. Som företagare har du möjlighet att synas i Idrottsvinstens häfte samt på vår hemsida där alla partners kommer finnas med.

© COPYRIGHT 2015

IDROTTSVINSTEN SVERIGE AB