SÅ FUNGERAR DET
Tjäna 16000 kronor till laget
Idrottsvinsten är ett snabbt, enkelt och lönsamt sätt för föreningar och skolklasser att tjäna pengar till sina äventyr genom försäljning av ett omtyckt häfte. Ni tjänar hela 50% per sålt häfte!

MÖJLIGHETERNA ÄR MÅNGA

Idrottsvinstens förmånshäfte öppnar en värld full av äventyr, glädje, gemenskap, svett, träningsverk, skratt och tårar.

Ja, möjligheterna med häftet är många och med fantastiska erbjudanden på allt inom hälsa & idrott till mat & kläder utspridda över hela året bidrar Idrottsvinsten till ökade publiksiffror och bättre ekonomiska förutsättningar till föreningslivet.

Våra deltagare säljer i genomsnitt 5 häften var vilket är ett bra mål för er förening att sikta på samtidigt som det ger er en uppskattning om vad en försäljningen kan inbringa för er. En av det stora fördelarna med Idrottsvinsten är att ni inte behöver sälja så mycket för att det ändå skall bli riktigt bra med pengar!

NYTT FÖR 2016

Idrottsvinsten kommer kosta 200kr och varje förening som lyckas sälja 1000st häften får ni en riktigt bra belönad kickback! Så passa på att beställa till hela föreningen och dela ut till alla lag, så har ni större chans att få en ännu högre förtjänst per sålt häfte.

Ju fler häften ni säljer - desto högre förtjänst!
Räkna själv:

personer säljer


häften var


=

kronor till er förening

TRE ENKLA STEG

En stor fördel med att sälja Idrottsvinstens förmånshäfte är att Ni får behålla hela 50 procent per sålt häfte samtidigt som Ni gynnar den lokala idrottskulturen i ert län.

1. BESTÄLLNING

När ni bestämt er att sälja Idrottsvinstens förmånshäfte, utser ni en kontaktperson som anmäler erat lag i ansökningsformuläret nedan. När vi fått in eran ansökan kontaktar någon av våra säljare er så snabbt som möjligt för att stämma av inför utskick av häften, säljmaterial, säljtips och listor m.m. Allt skickas inom 1 vecka!

2. FÖRSÄLJNING

Nu är det bara att dela ut allt till gruppen och börja sälja Idrottsvinsten. Vid försäljningen kan ni ta hjälp av summeringen i häftet som innehållar de bästa erbjudandena. Sälj till familjen, grannar, släktingar, arbetsplatser eller varför inte till företag, där häftet kan användas som en förmån till deras anställda.

3. BETALNING

Idrottsvinsten är riskfritt för er förening eller skolklass. Ingen betalning sker i förskott och Ni har rätt att returnera ej sålda häften inom 60 dagar från levererad beställning. Betalning sker 75 dagar efter levererad beställning via bankgiro. Lika enkelt som det låter!

Vill du annonsera i idrottsvinsten?

Att synas i idrottssammanhang har blivit allt populärare & förknippas oftast med något spännande och ambitiöst. Det lockar även människor i alla åldrar. Som företagare har du möjlighet att synas i Idrottsvinstens häfte samt på vår hemsida där alla partners kommer finnas med.

Sälj Idrottsvinsten

En stor fördel med att sälja Idrottsvinstens förmånshäfte är att Ni får behålla
hela 50 procent per sålt häfte samtidigt som Ni gynnar idrottskulturen i ert län.

© COPYRIGHT 2015

IDROTTSVINSTEN SVERIGE AB